Charlotte Riemaecker

1. Inleiding

1.1 Wie ben ik

1.2 Studierichting

2. Waarom ik dit onderwerp koos

2.1 interesse

3. Mijn documenten

4. Bronnenlijst

Goeiendag,

Ik ben Charlotte Riemaecker. Ik woon in Sint-Andries, een deelgemeente van Brugge. Ik ben 20 jaar oud en ik studeer toegepaste psychologie in de KATHO te Kortrijk. Daarvoor heb ik eerst 2 jaar Sociologie gedaan aan de universiteit van Gent. Deze studierichting lag mij niet zo erg en daarom heb ik gekozen om een andere richting uit te gaan. Toegepaste Psychologie spreekt mij aan omdat ik later een steun wil bieden aan mensen. De drie afstudeerrichtingen spreken mij allemaal aan dus ik weet nog niet wat ik in het derde jaar zou willen kiezen.
Mijn hobby's zijn vooral mijn vrienden en muziek. Ik hou van sociaal contact en daarom zet ik graag een stapje in de wereld. Dit samen met een vleugje muziek maakt het compleet. Muziek is mijn leven. Ik sta op met muziek en ik ga ermee slapen.

Voor deze wikidot behandel ik het onderwerp jobtevredenheid. Ik heb dit onderdeeltje gekozen omdat ik te weten wil komen hoeveel mensen er tevreden zijn in hun job en waarom dit zo is. Het onderwerp arbeidspsychologie in het algemeen spreekt mij aan omdat ik nog niet zodanig veel weet over deze afstudeerrichting, daarom is het interessant dat we dit onderwerp gekozen hebben. Daarnaast hangt dit ook deels samen met het sova-project.

190057.jpg

Om deze pagina iets aangenamer te maken, zie je hieronder een amusant filmpje. Dit filmpje gaat over het onderwerp waarover ik het zal hebben, namelijk jobsatisfactie.